Carti-Motivationale.com – Review-uri, recenzii si pareri despre cele mai bune carti de dezvoltare personala, psihologie, comunicare, management si alte carti motivationale

Supa de pui pentru suflet de mama – Jack Canfield, Mark Victor Hansen 21.00 Lei Reducere 30%

Supa de pui pentru suflet de mama – Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Nota noastra      
51
  • Se citeste usor
  • Sfaturi practice
  • Raport calitate/pret

Detalii despre autori

Jack Canfield este fondatorul seriei de carti “Supa de pui pentru suflet, care are peste 200 de titluri traduse in 54 de limbi si care sunt vandute in peste 100 de milioane de exemplare. Este licentiat in Arte la Havard si cu o diploma de masterat la Universitatea Massachusetts, este doctor onorific, un psihoterapeut foarte cunoscut pentru lucrarile sale in domeniul dezvoltarii personale.

Mark Victor Hansen, co-autor al cartii “Supa de pui pentru suflet de mama” a ajutat de-a lungul a mai bine de 26 de ani milioane de oameni in a-si remodela viziunea asupra a ceea ce astia pot realiza in viata. Mesajele lui Hansen despre posibilitatile si oportunitatile pe care le avem, au contribuit la o schimbare decisiva in viata a 2 milioane de oameni in peste 38 de tari. El este probabil cel mai cunocut in calitatea sa de co-editor a seriei “Supa de pui pentru suflet”. Hansen a fost numit unul dintre “Top 10 cei mai buni oratori motivationali“.

Descriere generala a cartii “Supa de pui pentru suflet de mama”

“Supa de pui pentru suflet de mama. Povesti care deschid inima si reaprind spiritul mamelor” este o carte dedicata mamelor, un monument ridicat acelor fiinte minunate ce au curajul, taria si harul de a fi mame. “Supa de pui pentru suflet de mama” contine 101 povestiri care inmoaie inimile si reaprinde sufletele mamelor. Aceasta carte emotionanta aduce un omagiu maternitatii – chemarea universala care necesita abilitati de mediator, mentor, bucatar si consilier. O carte care celebreaza momentele definitorii ale unei mame: de la triumf la banal, de la nastere pana la dezvoltarea intuitiei materne. Cu acest volum de “Supa de pui pentru suflet” veti rade si totodata veti plange, veti reflecta la bucuriile si la dificultatiile de a fi mama, insa mai presus de acestea, veti fi martori a zeci de mame-erou ce si-au dedicat viata acestui minunat har: protejarea si dragostea pentru cei mici.

Ce ne invata aceasta carte?

Chiar daca traim intr-o lume plina de cinism, exemple de neurmat, un procent al divorturilor imens si denaturarea conceptului de familie, povestile cu si despre mame si dragostea materna pot schimba vietile noastre. Invatam despre curaj, devotare, triumf si iubire sincera, invatam ca primul si cel mai bun exemplu in viata este propria mama. 101 povesti in care suntem purtati prin experientele de viata a unor mame ce si-au dedicat viata copiilor sai, au luptat pentru sanatate si reusitelor celor mici, mame erou care ne vor face sa retraim vremurile in care ne alintam pe langa mamele noastre, pe cand grijile erau ceva de neconceput iar joaca si iubirea materna ne erau la indemana.

Cu aceste povestiri din “Supa de pui pentru suflet de mama” vom rade si vom plange, vom intelege lupta si totodata bucuria de a fi mama si vom avea ocazia sa privim cu alti ochi conceptul de familie si iubire sincera. Mama te-a hranit si te-a ajutat sa devii dintr-un copil neajutorat un adult de succes. Ea a calmat temerile tale si ti-a sters lacrimile. Ea te-a laudat atunci cand ai avut nevoie de incurajare si ti-a dat un imbold atunci cand o motivatie era tot ce aveai nevoie. Ea ti-a fost doctor, menajera, sofer, profesor si prietenul tau. Ea te-a iubit neconditionat indiferent de prostiile pe care le-ai facut. Chiar daca muncea pentru a-ti oferi tot ce aveai nevoie, ea a fost mama ta tot timpul, indiferent de vreme sau timp.

De ce trebuie sa cititi aceasta carte?

Aceasta colectie de povesti este despre cea mai importanta femeie din vietile noastre. In capitole precum Iubire, Devenind mama, Mame si fiice, Minuni, Momente speciale si multe altele, invatam ce inseamna relatia dintre copil si mama, puterea si dragostea unei mame pentru pruncul sau, o colectie de invataturi incantatoare ce iti vor atinge si incalzi inima, indiferent de varsta sau categorie sociala. “Supa de pui pentru suflet de mama” este o lectie de viata si un intaritor pentru suflet. Invatam sa privim mamele cu alti ochi, capatam o nou perspectiva asupra vietii si asupra notiunii de iubire. Indiferent de varsta sau de nevoi, povestile emotionante sunt usor de citit si de inteles, autorii recurgand la un stil atragator si captivand.

Impresii

“Ador aceasta colectie de povesti. Sunt inspirationale, motivationale si scrise foarte frumos, unele pasaje mi-au dat si lacrimile. Fiecare poveste a insemnat altceva pentru mine, este uimitor modul autorului de a impartasi propriile sale experiente cu noi, cititorii. Am trait tot felul de emotii citind aceasta carte, este intr-adevar o supa de pui pentru suflet, indiferent de cum ar putea suna aceasta expresie” – Denise

Concluzii

“Supa de pui pentru suflet de mama” este o carte ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca noastra. Indiferent de categoria din care facem parte, povestile induiosatoare si pline de invataturi sunt un intaritor pentru sufletele noastre. Un omagiu adus mamelor, acelor fiinte minunate ce ne-au ajutat sa ne formam si sa devenim oamenii din ziua de astazi. Tot ele ne invata sa iubim sincer si sa ne dedicam persoanelor si lucrurilor importante in viata.  Ofera-ti un moment zilnic si retraieste magia copilariei, citind “Supa de pui pentru suflet de mama”.

Alte carti recomandate:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose a Rating

Read more:
ghidul-caloriilor-martha-schueneman
Ghidul caloriilor, carbohidratilor si colesterolului – Martha Schueneman

david-schwartz-puterea-magica-a-gandului
Puterea magica a gandului – David J. Schwartz

Inteligenta Emotionala - Daniel Goleman
Inteligenta Emotionala – Daniel Goleman

Close