Carti-Motivationale.com – Review-uri, recenzii si pareri despre cele mai bune carti de dezvoltare personala, psihologie, comunicare, management si alte carti motivationale

Poti sa-ti vindeci viata – Louise Hay 15.00 Lei Reducere 40%

Poti sa-ti vindeci viata – Louise Hay

Nota noastra      
51
Nota cititorilor   
  • Se citeste usor
  • Sfaturi practice
  • Raport calitate/pret

Detalii despre Louise Hay

Louise Hay este o celebra autoare de carti motivationale, avand origine americana si fiind nascuta pe 8 octombrie 1926. In cartile sale, Louise Hay a inclus experiente de viata, intelepciunea acumulata, ideile sale spirituale si chiar filosofie, toate acestea asezate in randuri care au ajutat foarte multi oameni in procesul lor de dezvoltare personala. Adevaruri general valabile expuse in cartile sale sunt apreciate de milioane de oameni din lumea intreaga pentru modul sau de a schimba modul de gandire in bine. Pentru totdeauna.

Descriere generala a cartii “Poti sa-ti vindeci viata”

Vrei sa iti schimbi viata in bine? Cartea ‘Poti sa-ti vindeci viata‘ te va ajuta, prin realizarea exercitiilor prezentate, sa reusesti acest lucru. Exista foarte multe carti publicate in lume pe tema autovindecarii, insa aceasta este cea mai bine vanduta in toata lumea, reusind in numai 2 ani sa influenteze in bine viata a milioane de oameni. Foarte multe persoane declara ca ‘Poti sa-ti vindeci viata’ i-a ajutat sa isi schimbe perceptia privind legatura stransa dintre minte si starea de sanatate a corpului, legatura dintre minte si starea psihica, observand cat de important este rolul acesteia in viata de zi cu zi.

Cartea motivationala ‘Poti sa-ti vindeci viata’ publicata de Louise Hay va prezinta pe larg relatia dintre corp si minte, oferind o viziune foarte profunda asupra acestei legaturi. Explorand gandurile si ideile limitative, autoarea ajuta cititorul sa inteleaga mai clar motivele pentru care sufera sau are o stare de disconfort. Citind aceasta carte veti reusi sa va modificati in bine gandirea pentru tot restul vietii.

Ce ne invata aceasta carte?

Un renumit autor american spunea in una din cartile sale ca daca ar putea sa isi ia o singura carte pe o insula pustie, aceasta ar fi ‘Poti sa-ti vindeci viata’, a lui Louise Hay. Aceasta carte este plina de invataturi importante cladite pe baza credintelor unei mari doamne. Veti putea descoperi citind randurile acestei carti drumul parcurs de autoare in evolutia sa, o calatorie prin viata plina de lectii utile si despre cum trebuie sa gandesti pentru a putea parcurge ‘impreuna cu tine’ toate etapele. De asemenea, o lista a unor tipare mentale care pot sa ascunda diverse boli este ilustrat.

Nu mai conteaza daca te vei afla pe o insula pustie sau acasa. Daca vei citi aceasta carte vei invata absolut toate lucrurile necesare pentru a da piept cu orice obstacol si vei reusi sa fii stapan pe gandirea ta pentru a-ti gasi menirea in viata. Citind aceasta carte vei invata cum sa alegi mereu calea cea dreapta. O carte gandita ca o altfel de sesiune pentru vindecare, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la un terapeut pentru acest lucru.

Citeste cartea. Nu te grabi. Citeste cartea din nou. Practica toate exercitiile prezentate. De mai multe ori. Aloca-ti timpul necesar pentru a face toate aceste lucruri. Poti sa le faci singur sau impreuna cu o persoana draga. Facand acest lucru, pana a ajunge la sfarsitul cartii, vei reusi sa inveti sa iti schimbi singur gandirea si implicit, in mod fundamental, viata. Cartea ‘Poti sa-ti vindeci viata’ scrisa de Louise Hay reprezinta, cu siguranta, un tratament cu idei pozitive ce te vor ajuta sa inveti sa iti adaptezi starea de spirit astfel incat sa ajungi acolo unde iti doresti.

De ce trebuie sa cititi aceasta carte?

Cu siguranta te intrebi de ce ar trebui sa citesti cartea ‘Poti sa-ti vindeci viata’. Louise Hay are si raspunsul in aceasta privinta – o poveste de viata impartasita in randurile unei carti care o sa te ajuta pe tine, ca cititor, sa constientizezi faptul ca locul de unde ai plecat sau cat de jos te afli in momentul de fata sunt detalii foarte nesemnificative. Oricine, citind aceasta carte, va reusi sa isi schimbe viata in bine, in mod radical. Mentalitatea Dvs. va deveni mai puternica, idealurile la care visati vor prinde contur iar viata va fi, in mod fundamental, mai frumoasa.

Impresii despre aceasta carte

Cand am cumparat prima copie a cartii ‘Poti sa-ti vindeci viata’ scrisa de Louise Hay, am citit 2 capitole apoi am pus cartea jos. Eram suparat pentru ca autoarea imi spunea exact cum sunt si sincer nu imi doream sa aud adevarul. Nu vroiam sa imi asum responsabilitatea asupra vietii mele, asupra sanatii si fericirii familiei mele. Vroiam sa mi se spuna ca de fapt am situatia sub control. Nu era asa. Cativa ani mai tarziu am terminat cartea, convins fiind ca are dreptate. Am aflat in aceste randuri calea spre a deveni o persoana mai buna si mai optimista. Sunt fericit zi de zi si am gasit o cale mai buna de a trai. Dati-i o incercare. Merita. – M. Johnson
O carte extraordinara pe care o imprumut mereu prietenilor mei. Cu totii apreciaza felul cum Louise Hay le-a schimbat viata in bine. Cititi si voi randurile scrise in cartea ‘Poti sa-ti vindeci viata’, va vor aduce starea de confort de care aveti nevoie si veti primi sugestii pentru o viata mai buna. – Amy Rosner

Concluzii

Cartea ‘Poti sa-ti vindeci viata’ scrisa de Louise Hay reprezinta o lectura obligatorie pentru oricine doreste sa isi schimbe viata in bine, autoarea reusind sa ajute milioane de oameni din intreaga lume. Citeste aceasta carte pentru a-ti schimba mentalitatea si perceptia asupra vietii, pentru a crea conexiuni intre minte si corp, pentru a-ti vindeca viata.

Alte carti recomandate:


One Comment

  1. Am ajuns la capitolul 5 si pana aici pot spune ca-mi place f mult cartea. Abia astept sa ajung pe la partea a 3-a, are niste capitole f interesante.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose a Rating

Read more:
secretele-succesului-dale-carnegie
Secretele succesului – Dale Carnegie

cum-sa-vorbim-in-public-dale-carnegie
Cum sa vorbim in public – Dale Carnegie

magia-rhonda-byrne
Magia – Rhonda Byrne

Close