Carti-Motivationale.com – Review-uri, recenzii si pareri despre cele mai bune carti de dezvoltare personala, psihologie, comunicare, management si alte carti motivationale

Cheia succesului. Gandirea pozitiva – W. Clement Stone, Napoleon Hill 17.70 Lei Reducere 41%

Cheia succesului. Gandirea pozitiva – W. Clement Stone, Napoleon Hill

Nota noastra      
4.171
  • Se citeste usor
  • Sfaturi practice
  • Raport calitate/pret

Detalii despre autor

“Cheia succesului. Gandirea pozitiva” este o excelenta carte motivationala scrisa de catre pionierul literaturii motivationale, Napoleon Hill, si milionarul W. Clement Stone, o carte al carei scop este acela de a ne explica faptul ca oricine isi poate realiza visurile, atata timp cat are atitudinea pozitiva. Cei doi autori sunt cunoscuti pentru cartile lor motivationale, vandute in milioane de exemplare in intreaga lume.

Descrierea generala a cartii

Cheia succesului. Gandirea pozitiva” este exceptionala pentru cei care cauta secretul realizarii visurilor. Nu sta la indemana oricui sa-si indeplineasca anumite obiective in viata si de cele mai multe ori, trebuie sa depui eforturi mari pentru a realiza ceva maret, ce iti doresti cu adevarat. Insa, cartea de fata ne invata ca secretul se afla in puterea mintii, aceasta putere fiind nelimitata.

In mintea noastra se afla un talisman invizibil, secret. Pe una dintre fetele lui sunt imprimate literele GP (gandire pozitiva), iar pe cealalta literele GN (gandire negativa). Gandirea pozitiva atrage in mod natural ceea ce este bun si frumos, pe cand gandirea negativa te va atrage lucrurile rele si te va lipsi de toate acele datorita carora viata merita traita. Astfel, prin aceasta carte vei afla cum sa ai o atitudine pozitiva, iar succesul,fericirea, sanatatea si averea vor depinde de felul in care gandesti.

Ce ne invata aceasta carte?

  • Puterea mintii nu este deloc de ignorat si este nelimitata. In puterea mintii se afla raspunsurile la toate lucrurile importante ale vietii.
  • In mintea ta “isi au locul” atat gandirea pozitiva, cat si cea negativa. Fiecare gandire isi atrage lucrurile sale, iar numai invatand cum sa iti controlezi gandirea vei putea realiza tot ce-ti doresti.
  • Prin cartea de fata, autorii ne invata cum sa avem o atitudine pozitiva fata de lucrurile importante ale vietii. Daca vei avea o astfel de atitudine, vei atrage asupra ta succesul, sanatatea, averea si toate celelalte lucruri ce sunt indispensabile in viata unui om.
  • O carte exceptionala pentru toti cei care vor sa afle secretul realizarii obiectivelor si visurilor. Avand o atitudine pozitiva, oricine isi poate realiza visurile.

De ce trebuie neaparat sa cititi aceasta carte?

In ziua de azi, cunoastem foarte bine ca puterea mintii este una fascinanta si nelimitata, spunandu-se ca oamenii folosesc doar 10% din capacitatea mintii. Cheia succesului se afla insa in controlarea acestei puteri, cartea de fata invatandu-ne cum sa ne realizam visurile intr-un mod cat se poate de simplu si eficient. Totul se afla in felul nostru de a privi lucrurile. Numai citind cartea, vei afla cum poti sa atragi asupra ta succesul, sanatatea, fericirea doar avand o atitudine pozitiva.

Concluzii

Cheia succesului. Gandirea pozitiva” este un bun prilej pentru toti cei care vor sa afle cum iti poti schimba viata si cum iti poti implini toate visurile. Pentru a atrage in viata ta tot ce este bun si frumos, trebuie doar sa ai o atitudine mentala corecta.

Impresii, review-uri si marturii

Ceea ce aceasta carte aduce in prim plan nu este ceva nou, dimpotriva totul are logica si este destul de simplu. Banuiesc ca toata lumea cunoaste bine cheia succesului, insa nu toti alegem sa urmam aceasta cale. Daca te vei plange mereu cu privire la anumite lucruri, nu te astepta ca ceva sa se schimbe si sa-ti vezi visul devenind realitate. Numai continuand sa ai o atitudine pozitiva pe parcursul vietii o sa poti sa realizezi ceea ce-ti propui.” – Larry Underwood, scriitor
“Aceasta carte este exceptionala, informativa si te inspira foarte mult, toate in acelasi timp.Trebuie sa existe ceva in cartea asta care iti va fi de folositor in orice aspect din viata ta. O citesc de fiecare data atunci cand am nevoie sa fiu inspirat. – Scott S. Bell, consultant vanzari

Alte carti recomandate:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose a Rating

Read more:
cartea-secretul-rhonda-byrne
Secretul – Rhonda Byrne

puterea-de-convingere-napoleon-hill
Puterea de convingere – Napoleon Hill

Sanatate prin remedii naturale - Ovidiu Bojor
Sanatate prin remedii naturale – Ovidiu Bojor

Close