Carti-Motivationale.com – Review-uri, recenzii si pareri despre cele mai bune carti de dezvoltare personala, psihologie, comunicare, management si alte carti motivationale

Atitudinea este totul – Jeff Keller 14.00 Lei Reducere 30%

Atitudinea este totul – Jeff Keller

Nota noastra      
4.831
Nota cititorilor   
  • Se citeste usor
  • Sfaturi practice
  • Raport calitate/pret

Detalii depre autor

Jeff Keller este un autor de succes, sustinator de seminarii si orator ce a scris in principal despre motivatie si potentialul uman. Vreme de 20 de ani, a sustinut numeroase prezentari de succes pline de inspiratie pe tema atitudinii si a dezvoltarii personale, fiind solicitat atat de oamenii de afacere, cat si de institutiile educationale si de asociatiile profesionale. El este cunoscut in intreaga lume in principal pentru doua dintre cartile sale de mare succes: “Atitudinea este totul” si “The Monthly Motivator”.

Descrierea generala a cartii

Esti o persoana care vede jumatatea plina a paharului sau pe cea goala? Vezi oportunitati sau provocari in problemele care apar in viata ta? De multe ori, singura greseala pe care o facem tine de atitudinea noastra cu privire la acea problema. Cartea lui Jeff Keller va poate ajuta cum sa va raportati la incercarile din viata intr-un mod pozitiv.

Prin exemple concrete de oameni ce au reusit in viata doar avand o atitudine pozitiva cu privire la problemele aparute, autorul incearca sa ne convinga ca singurul lucru ce trebuie facut tine de atitudine si de felul de a te raporta la “uriasii” din viata ta. Cartea “Atitudinea este totul” contine 12 lectii folositoare despre atitudine si succes, lectii ce scot in evidenta faptul ca doar cei care cultiva optimism si incredere vor avea succes in viata.

Ce ne invata aceasta carte?

  • Citind aceasta carte vom descoperi cum autorul a folosit principiile prezentate in carte pentru a trece de la viata de avocat la cea de orator motivational si ni se prezinta cum putem si noi sa facem schimbari pozitive in viata noastra, indiferent de situatia in care ne aflam.
  • Ideea principala este simpla si este sumarizata perfect in titlul cartii: atitudinea este totul. Doar daca vei fi optimist, increzator si te vei raporta la probleme cu o atitudine pozitiva, vei putea sa ai succes in orice compartiment din viata ta. Cheia succesului este sa stii cum sa abordezi situatiile si intamplarile din viata ta, pastrand o atitudine mentala pozitiva.
  • Cartea de fata contine 12 lectii despre atitudine si succes: Atitudinea este fereastra ta catre lume; Imagineaza-ti calea catre succes; Fa un angajament si vei muta muntii; Transforma-ti problemele in oportunitati; Inceteaza sa te mai plangi, fiind doar cateva dintre aceste lectii atat de folositoare.
  • Strategia folosita de autor in schimbarea atitudinii se afla in paginile carti si poate fi rezumata astfel: gandeste-vorbeste-actioneaza.

De ce trebuie neaparat sa cititi aceasta carte?

De ce unii oameni reusesc in tot ceea ce-si propun si altii nu? In ce consta diferenta si ce pot sa fac ca sa am succes? Cu siguranta toti ne punem astfel de intrebari si nu putem constata decat ca unii au  succes in orice lucru. Insa prin cartea de fata, Jeff Keller ne spune ca totul tine de atitudine si nimic mai mult. O carte de altfel foarte utila celor ce vor sa-si schimbe viata si sa-si transforme problemele in oportunitati.

Concluzii

Diferenta intre cei care au succes in viata (indiferent de domeniul despre care este vorba) si restul lumii o face ATITUDINEA. Cartea lui Jeff Keller ne invata ca totul tine de atitudine, de capacitatea de a te imagina in postura de invingator. Reusind sa cultivi optimismul si increderea, vei avea succes in tot ceea ce-ti propui.

Impresii, review-uri si marturii

“Sunt atat de multe informatii pretioase in aceasta carte! Chiar mi-am revizuit comportamentul. Am s-o citesc din nou si din nou si am s-o dau si personalului meu s-o citeasca” – Olivia Michaels, presedinte a Carolina Times Magazine
“Aceasta carte este una extrem de usor de citit ce m-a trezit in totalitate. Daca urmezi recomandarile lui Jeff si aplici aceleasi principii pe care el le-a aplicat in viata sa, nu exista limita in a realiza ceea ce-ti propui. Este o carte ce o recomand din suflet” – Kevin Brandon, om de afaceri

Alte carti recomandate:


One Comment

  1. I-am dat 5 stele din 5, desi daca s-ar fi putut, i-as fi dat 6 :) Imi aduc aminte si acum cand am citit cartea pentru prima oara, am primit-o cadou de Craciun acum 3 ani, am devorat-o in 2 zile. Deja in a 3-a zi de Craciun treceam a 2-a oara prin ea si conspectam ideile principale. De atunci in fiecare an, de Craciun, fac cadou cate o carte de dezvoltare personala prietenilor sau persoanelor apropiate, poate le vor folosi si lor la fel de mult

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose a Rating

Read more:
schimband-gandirea-iti-schimbi-viata-brian-tracy
Schimband gandirea, iti schimbi viata – Brian Tracy

foloseste-ti-mintea-pentru-a-te-imbogati
Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati – Napoleon Hill

dezvolta-liderul-din-tine-john-maxwell
Dezvolta liderul din tine – John Maxwell

Close